hits

lillatanker

Livet er en gave.....De aller fleste glemmer det nok, tiden flyr forbi og den tar oss på godt og vondt.

Det er for mange veldig vanskelig å forstå at livet faktisk er en gave, en gave du kan ta papiret av dag for dag. Noen dager er papiret grått, det vil du helst rive fort av. Men noen dager er papiret fargerikt og innholdsrikt og du vil at de skal vare lenge. Det er viktig å huske på det at livet går opp, og det går ned. Det er helt vanlig. Det er ingen(tror jeg) som svever gjennom livet på en rosa sky, de vil iallfall miste opplevelser som kunne ha gjort de sterkere og klokere.

Så hva med de da som pakker opp gråe pakker hver dag, hva skal vi gjøre for de? Hvis du kjenner noen sånne mennesker så ta med deg noen fargeblyanter og vær med de å farge papiret deres. De trenger akkurat DEG, for du kan gjøre dagene så mye lettere. 

Man kan ikke få reddet hele verden, man kan kanskje ikke få hjulpet så mange. Men finn deg en, et menneske som trenger litt av fargene dine. Jeg er helt sikker på at du vil vokse på det og skape nye farger i ditt eget liv.

Jeg har noen i livet mitt som farger papiret mitt for meg, takk for at dere finnes. Takk for at dere er. For fargene deres kunne ikke livet mitt vært for uten.

 

Jeg vil dele med dere diss flotte ordene som Bjørg Thorhallsdottir har skrevet i boken sin Livslykke:

 

 

Hva skal til for å farge papiret ditt?

 

Lillaklem♥

 

#tanker #livet #gave #klokeord #farger #medmenneske #psykiskhelse

Tone

Alenemamma til 2, masse tanker og planer. Liker at man skal være seg selv, og ønsker å være så positiv jeg bare kan.


KONTAKT
tle@live.no

Search

Bloggdesign